2012 m. sausio 2 d., pirmadienis

Budrienės mišrainė

Soti. Kaloringa. Paprasta pagaminti. Foto daryta jau antrąją mišrainės gyvavimo dieną, bet kaip "ponia'' sako, antrą dieną ji dar skanesnė.Kiekių nerašau ,nes viską dedu iš akies.Kadangi mišrainė sluoksniuojama, aš taip pat kaip ir "ponia", rekomenduoju imti stiklinę salotinę, kad matytųsi visas grožis.
Reikės:
Sūrio (kokį mėgstat, pvz.''Rokiškio'')
4 kietai virtų kiaušinių
poro
graikiškų riešutų
majonezo
Sūrį, kiaušinius tarkuojam burokine tarka,porą pjaustom griežinėliais, riešutus susmulkinam su kokiu kočėlu.Imame indą ir sluoksniuojam :sūris,kiaušinis,poras, majonezas,riešutai.Taip dirbam kol turim produktų.Skaniau palaikius kelias valandas šaldytuve,riešutai pabrinksta, majonezas įsigeria.Dedant į lėkštelę, šaukštu smeikit iki dugno,kad užgriebtumėt visus sluoksnelius.Na ,o dabar atidarom balto vyno butelaitį ir skanaujam.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą